Lunch
Serveras: Mån-Fre: 11:30 - 14:00
Vecka 16
-
A. Geang Massaman nöt,
Massaman currygryta med kokosmjölk, ananas, paprika, potatis och jordnötter.
-
B. Pad Med Mamaung, kyckling
Wok med broccoli, lök, purjolök, vitkål, morot, paprika och cashewnötter
-
C. Fläskschnitzel (hembankad)
Fläskschnitzel (hembankad) med pommes frites och senapssvampsås
-
A. Geang Kiew Waan, kyckling
85 :- -
B. Pad Thai, fläsk
Wokade risnudlar med ägg, purjolök, vitkål, morot och tamarindsås. lime,
-
C. Hemlagade nötfärsbiffar
Hemlagade nötfärsbiffar med stekt lök, kokt potatis, lingon och gräddsås.
-
A. Geang Ped kyckling,
Röd currygryta med kokosmjölk, bambu, paprika och basilika.
-
B. Pad Med Mamaung, fläsk
85 :- -
C. Köttbullar med potatis,
Köttbullar med potatis, gräddsås och lingon
-
A. Geang Kaari, kyckling
85 :- -
B. Pad Pag, fläsk
Wok med vitlök, broccoli, vitkål, morot, bambu, gröna bönor, tomat och paprika.
-
C. Spagetti Bolognese,
Spagetti med köttfärssås och parmesan
-
A. Geang Phaneang, nöt
Phaneang currygryta med kokosmjölk, gröna bönor, paprika, lök och limeblad.
-
B. Pad Thai, fläsk
Wokade risnudlar med ägg, purjolök, vitkål, morot och tamarindsås. lime, jordnötter och chili.
-
C. Kycklingchnitzel
Kycklingchnitzel med pommes frites och senapssvampsås